Pacific Rim, trailerul final

Au rămas mai puțin de două luni până când Pacific Rim, noul film al lui Guillermo del Toro, își va face apariția în cinematografele de la noi, iar azi-noapte, Warner Bros. a dezvăluit ultimul trailer înainte de lansarea filmului.

Acesta aduce mai multe informații despre subiectul filmului dar și o serie de imagini spectaculoase noi. Rămâne, însă, de văzut dacă filmul scris de Guillermo del Toro împreună cu Travis Beacham va avea și alte calități în afară de efecte vizuale și 3D impresionante. Dar până atunci, să ne bucurăm de acest trailer care arată fantastic.

Trailerul final al lui Pacific Rim, via Warner Bros.

Pacific Rim este regizat de Guillermo del Toro și scris de Travis Beacham împreună cu Guillermo del Toro.
Din distribuție fac parte Idris Elba, Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Ron Perlman, Charlie Day și Clifton Collins Jr.

Sinopsis Pacific Rim:
Charlie Hunnam este un pilot retras din activitate, însă face echipă cu un pilot mai tânăr și neexperimentat, interpretat de Rinko Kikuchi. Cei doi îl pilotează pe Jaeger, un robot celebru dar învechit, în confruntarea cu o serie de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele de Kaiju. Jaeger este ultima speranță a omenirii pentru a anula apocalipsa.

În România, Pacific Rim va fi adus de MediaPro Distribution și va avea lansarea pe 12 iulie.

Un comentariu la „Pacific Rim, trailerul final”

  1. Daca ma ghidez strict dupa trailer, am vaga impresie ca o sa fie un film reusit, plin de efecte bune. Sper sa se intample asta, n-am mai vazut nimic ok de la Transformers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *