Planeta celor singuri. Opt povestiri, din 14 februarie, la Focus Sat TV

Planeta-celor-singuri.-Opt-povestiri

Serialul Planeta celor singuri. Opt povestiri (Planeta singli. Osiem historii, 2021), rezultatul primei colaborări pe partea de producție dintre Canal+ Polonia și M7 Group, va rula începând din 14 februarie, la Focus Sat TV. Cele opt episoade sunt programate în zilele de luni, câte două, de la ora 21:30.

Planeta celor singuri. Opt povestiri este o antologie de povestiri romantice, despre întâlniri facilitate de mediul online. Fiecare episod ne dezvăluie, prin ochii unui regizor diferit, ce înseamnă dragostea în lumea modernă și cum orice împrejurare în care dragostea este implicată poate lua o întorsătură neașteptată. Opt povestiri diferite, uneori dulci-amare, alteori amuzante sau înduioșătoare, dramatice sau pline de suspans, toate apropiate de viața reală. Sunt opt portrete ale lumii contemporane, cu personajele de diferite vârste, cu diverse motivații, aflate în căutare celeilalte jumătăți. Ele au un numitor comun: dorința de a găsi dragostea. Dar iubirea nu este niciodată simplă pe “Planeta celor singuri”, are multiple fațete și oricine se poate identifica cu noile personaje și cu situațiile în care acestea se regăsesc.

Un studiu realizat recent de Canal+ printre utilizatorii de servicii SVOD din Benelux și alte piețe europene confirmă că există un apetit puternic și nesatisfăcut pentru conținut european original și exclusiv. Planeta celor singuri. Opt povestiri este o producție care îndeplinește aceste condiții și suntem încântați că am fost implicați în acest proiect. Proiectul este cu atât mai special cu cât a fost filmat în capitalele unor țări ce fac parte din piața M7 Group,
– a declarat Stefano Colombo, VP content M7 Group.

Focus Sat TV este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat, fiind inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Iubitorii de seriale europene de calitate care nu sunt clienți Focus Sat, pot accesa gratuit timp de 7 zile aplicația Focus Sat.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *