Ploiesti International Film Festival (PIFF) > Programul complet al evenimentului

piff-2017

Joi, 11 mai 2017, a început cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Film Ploiești, care se va desfășura la Cinema City din AFI Ploiești până duminică, 14 mai.

Odată cu debutul evenimentului, a fost prezentat și spot-ul oficial al PIFF 2017, pe care îl puteți viziona mai jos.

Spotul video de promovare PIFF 2017

Regizorul spotului video este Emilian Floareș, cei doi actori sunt Florentina Năstase și Cristian Popa, director de imagine este Andrei Oană, iar conceptul este realizat de Adriana Șandru și Rodica Dominteanu.

Ne dorim să le oferim celor din Ploieși un eveniment care să fie ofertant, complex și educativ, de ce nu. Să aibă o alternativă, în primul rând, la clasicele filme de la Hollywood. Pentru ediția din acest weekend, am îmbogățit programul festivalului cu două workshop-uri: SCREENWRITING Workshop cu Filip Columbeanu și Workshop DE CE NE UITĂM LA FILME cu Ileana Bîrsan. Sâmbătă îi așteptăm pe spectatori la concertul WE SINGING COLORS, unde au intrarea liberă, iar duminică, pentru a oferi sare și piper galei de premiere, avem moment de stand-up comedy cu Sergiu Floroaia și Toma Alexandru.
– Emilian Floareș, Director al Festivalului Internațional de Film Ploiești

Iată și programul proiecțiilor din cele patru zile de festival.

program-piff-2017

Un bilet pentru un calup de scurtmetraje este 10 lei, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de bilete cu preț redus, în valoare de 7 lei.

Festivalului Internațional de Film Ploiești se va încheia duminică, 14 mai, de la ora 20:00, cu Gala de premiere și cu un spectacol de stand-up comedy.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *