Home Cinema > Poltergeist și M*A*S*H*, disponibile pe DVD

poltergeist-mash-dvd

Săptămâna aceasta, Odeon Film a venit cu două noutăți: lansarea filmului Poltergeist în format Blu-Ray și DVD și a sezoanelor 5 și 6 din serialul M*A*S*H*, în format DVD.

Poltergeist a fost lansat în România pe 22 mai, fiind vizionat în prima săptămână de 9.282 de persoane, iar în total strângând 31.163 de spectatori.

Regizor este Gil Kenan, nominalizat la Oscar, în 2007, pentru Cel mai bun film de animație, cu Monster House. De scenariu s-a ocupat David Lindsay-Abaire, cel care a mai scris scenariul și pentru Oz the Great and Powerful, în urmă cu doi ani.

În rolurile principale pot fi văzuți Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt și Kennedi Clements.

Trailer Poltergeist

De asemenea, o altă noutate pe DVD este apariția sezoanelor 5 și 6 din serialul M*A*S*H*. Acestea vor fi disponibile, în curând, în magazinele de specialitate doar în format DVD.

Sinopsis M*A*S*H*

M*A*S*H este o comedie și o dramă în același timp, un film de război care urmărește viața unei echipe de doctori și a personalului auxiliar staționat la 4077th Mobile Army Surgical Hospital, în Coreea de Sud, în timpul războiului din Coreea. Având puține resurse la îndemână și un context nu tocmai prietenos, medicii, asistentele, soldații și tot personalul auxiliar reușesc să se distreze prin glume ironice, mici răzbunări, relații de prietenie, reușind astfel să depășească drama războiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *