Poster nou > Lo Imposible, de la regizorul care a făcut El Orfanato

În 2007, Juan Antonio Bayona debuta cu El Orfanato (The Orphanage), un thriller/horror cu adevărat ciudat, care i-a adus o mulțime de premii și l-a inclus pe lista regizorilor tineri pe care ar trebui să-i urmărim cu atenție.

Ei bine, am stat cu ochii pe el și iată că acum se pregătește de lansarea celui de-al doilea său film, intitulat Lo Imposible sau, în engleză, The Impossible.

Primul trailer a fost lansat săptămâna trecută, iar ieri a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a filmului un nou poster.

Lo Imposible îi are în rolurile principale pe Ewan McGregor și Naomi Watts, alături de care mai joacă Tom Holland, Geraldine Chaplin, Oaklee Pendergast și Samuel Joslin. Scenariul are la bază o poveste adevărată și a fost scris de Sergio G. Sánchez, tot el fiind, de altfel, și autorul scenariului primului film regizat de Bayona, El orfanato.

Filmul va putea fi văzut în premieră mondială în septembrie, la TIFF (Festivalul Internațional de Film de la Toronto), după care, spre finalul lunii, va merge la festivalul de la San-Sebastian, urmând ca premiera oficială să aibă loc, în Spania, pe 11 octombrie. Evident, încă nu se știe când va apărea și în România. Însă, se așteaptă să joace un rol important în cursa pentru Oscar de anul viitor.

Noul poster pentru El Imposible / The Impossible

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *