0
26 noiembrie 2012
 
 

Poster și trailer noi pentru Les Misérables


După ce zilele trecute Universal Pictures a organizat în SUA prima vizionare a lui Les Misérables și după ce cu puțin înainte lansase și primul trailer complet, iată că azi un nou poster, destinat pieței internaționale, și-a făcut apariția online.

Primele reacții de după vizionarea lui Les Misérables nu au întârziat să apară. Critici precum Dave Karger, de la Fandango, Kristopher Tapley, de la Hit Fix, sau Sasha Stone, de la Awards Daily, n-au ezitat să laude noua realizare a lui Tom Hooper și interpretarea reușită a actriței Anne Hathaway.

În rolurile principale, alături de Anne Hathaway, mai sunt Hugh Jackman, Russell Crowe și Amanda Seyfried, cărora li se alătură Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Eddie Redmayne, Samantha Barks și Isabelle Allen.

Scenariul a fost scris de William Nicholson – cel care a scris și scenariul la Gladiator -, adaptând cunoscutul roman cu același nume, al lui Victor Hugo.

Premiera în SUA va avea loc chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, în vreme ce în România, Ro Image îl va distribui o lună mai târziu, pe 25 ianuarie 2013.

Trailer-ul lui Les Misérables

Posterul internațional al lui Les Misérables


Articol scris de