Postere noi pentru Anna Karenina

După ce au fost prezentate două trailere și un poster principal pentru Anna Karenina, noul film regizat de Joe Wright, iată că IMP Awards a publicat zilele trecute alte trei postere, înfățișându-le pe cele trei personaje principale ale poveștii.

Astfel, alături de Keira Knightley, care o interpretează pe Anna Karenina, îi avem pe Jude Law și pe Aaron Johnson, în trei postere pline de culoare și de mister.

Filmul va avea premiera în România pe 25 ianuarie 2013, la aproximativ două luni de la lansarea în SUA, și este distribuit de RoImage.

Scenariul a fost realizat de către Tom Stoppard – cel care a scris, de altfel, și Shakespeare in Love – după o poveste clasică, pe care mă îndoiesc că nu o cunoașteți deja, scrisă de Lev Tolstoy.

Aceasta este a treia colaborare dintre Keira Knightley și regizorul Joe Wright, după precedentele Pride & Prejudice (2005) și Atonement (2007). Iar în afară de cei trei actori amintiți mai sus, din distribuție mai fac parte Matthew Macfadyen, Emily Watson, Kelly Macdonald, Olivia Williams și Ruth Wilson.

Posterele noi pentru Anna Karenina, înfățișând personajele principale

[nggallery id=2]

Un comentariu la „Postere noi pentru Anna Karenina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *