Postere și trailer noi pentru Ţestoasele Ninja 2

postere-trailer-testoasele-ninja-2

Cu mai puțin de o lună înainte ca Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows / Ţestoasele Ninja 2 să aibă premiera în cinematografe, iată că au apărut și posterele finale, împreună cu un nou trailer.

Și din informațiile de până acum, se pare că în filmul care se va lansa pe 3 iunie Țestoasele vor fi eroii principali, spre deosebire de prima parte, când April (Megan Fox) a cam furat prim-planul. În plus, își vor face apariția și băieții răi ca Shredder, Baxter Stockman, Bebop, Rocksteady sau Krang.

Regia îi aparține lui Dave Green, care n-a mai făcut decât un singur lungmetraj până acum: Earth to Echo, în 2014; iar de scenariu s-au ocupat Josh Appelbaum & André Nemec, aceeași echipă care a scris și scenariul filmului don 2014.

Urmăriți mai jos cel mai nou trailer.

Trailer Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows / Ţestoasele Ninja 2

Sinopsis Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows / Ţestoasele Ninja 2

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell). După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.

Postere Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows / Ţestoasele Ninja 2

Payoff_1_Sheet_Romania

Donatello

Character_1_Sheet_Romania_Donnie

Michelangelo

Character_1_Sheet_Romania_Mikey

Leonardo

Character_1_Sheet_Romania_Leo

Raphael

Character_1_Sheet_Romania_Raph

Un comentariu la „Postere și trailer noi pentru Ţestoasele Ninja 2”

  1. Nici nu mai stiu cand a fost ultima oara cand am urmarit un film cu testoasele ninja. Cred ca a fost transmis anul trecut pe la TV. Stiu ca mi-a placut enorm de mult, contrar asteptarilor mele, deci nu as rata si noul film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *