Posterul final pentru The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

În ultima vreme, tot mai multe companii de distribuție aleg să pregătească lansarea trailer-ului unui film cu unul, două, trei sau chiar mai multe teasere. Ei bine, exact când începusem să mă obișnuiesc cu ideea acestui gen de promovare, iată că au venit cei de la Summit Entertainment și au lansat posterul final oficial al lui The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 de-a lungul a două zile, prezentându-l în cinci părți, ca pe un puzzle.

Totul a început luni seară, pe pagina oficială de Facebook a filmului, și s-a încheiat marți seară.

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 îl are ca regizor pe Bill Condon, cel care a regizat și precedenta parte apărută anul trecut. Scenariul a fost scris de către Melissa Rosenberg, evident, o adaptare a cărții scrisă de Stephenie Meyer, care, de altfel, se află printre producători.

Cel mai probabil, adevărații fani știu deja distribuția, însă haide să amintesc totuși actorii care joacă în acest film. În primul rând, este vorba despre celebrii Kristen Stewart, Robert Pattinson și Taylor Lautner, alături de care îi mai putem vedea pe Maggie Grace, Billy Burke, Dakota Fanning sau Ashley Greene.

Premiera filmului va avea loc pe 16 noiembrie, fiind adus de MediaPro Distribution.

Iar acum, iată toate cele 5 bucăți de puzzle (în ordine, de la prima, până la a cincea) prin care a fost prezentat posterul final pentru această ultimă parte a The Twilight Saga. Puteți, totuși, merge direct la finalul articolului pentru a vedea varianta finală a posterului.

Posterul final pentru The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

[nggallery id=5]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *