A apărut posterul oficial al comediei românești America, venim!

poster-america-venim

Pe 19 septembrie va avea premiera filmul America, venim!, o nouă comedie românească, ce a putut fi văzută în premieră la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) din acest an.

Cum până pe 19 septembrie nu mai este mult, Transilvania Film și RoImage au dezvăluit săptămâna aceasta posterul oficial al filmului, realizat de agenția Good Hands, în vreme ce de fotografii s-a ocupat Adi Marineci. Teaser-ul fusese deja lansat la începutul lunii iulie.

Sinopsis America, venim!

O trupă de teatru din provincie ajunge să-și trăiască visul de-o viață într-un road-movie plin de peripeții: “America, venim!”

Cinci actori împreună cu directorul teatrului traversează oceanul pentru a susține un spectacol la New York, la invitația consulatului român. Nu totul merge însă conform planului, astfel că actorii hotărăsc, pentru câțiva bani în plus, să înceapă colaborarea cu un impresar local, tot român, stabilit în SUA de mulți ani, care le promite un turneu de senzație la comunitățile de români din diaspora americană.
Aventura americană în care pornesc îi pune în fața unor situații greu de imaginat, pline de haz românesc.

Poster America, venim!

America-venim!-poster

America, venim! îi are în rolurile principale pe Mihai Călin (Train de Vie, Eu sunt Adam, Second Hand), Adrian Văncică, Gheorghe Ifrim, cunoscuți din serialul Las Fierbinți, Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea, Oana Ioachim și pe actrița de origine croată, Mira Furlan.

Regizor este Răzvan Săvescu, care s-a mai ocupat și de serialele Clanul Popestilor (Antena 1), Lori și Dan (TVR 1), La Bloc (Pro TV), La servici (Pro TV), Gașca (Kanal D), Nimeni nu-i perfect (Prima TV), dar și de filmul de televiziune O zi președinte (Pro TV). Tot el a scris și scenariul, împreună cu Oana Ioachim.

Teaser America, venim!

Etichete:

Un comentariu la „A apărut posterul oficial al comediei românești America, venim!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *