Preacher revine la AMC cu sezonul 3

preacher-sezon-3-review

Cel de-al treilea sezon al serialului Preacher debutează la AMC, joi, 19 iulie, de la ora 22:00.

În centrul poveștii se află un preot texan, Jesse Custer, interpretat de Dominic Cooper, fosta sa iubită, Tulip O’Hare (Ruth Negga), și un vampir irlandez, Cassidy, jucat de Joseph Gilgun.

Serialul Preacher are la bază o serie de benzi desenate creată de Garth Ennis și Steve Dillon, care a fost publicată între 1995 și 2000.

Dacă ți-au plăcut primele două sezoane, probabil că vei continua să te uiți și la acest al treilea sezon pentru a urmări destinul personajelor cu care te-ai familiarizat, însă, după primele două episoade, am rămas cu impresia că șansele sunt destul de mici să câștige noi fani.

Scenariștii Sam Catlin, Seth Rogen și Evan Goldberg încearcă să combine îngeri, demoni și vampiri într-o poveste care pare când prea complicată, când prea violentă, când inutilă.

Trailer Preacher, sezonul 3

În sezonul 3, călătoria inițiatică a lui Jesse Custer spre divinitate îl duce înapoi la origini: acasă, locul pe care l-a evitat toată viața. Jesse, Tulip și Cassidy se întorc în Angelville, plantația din Louisiana unde a crescut Jesse și unde acum îi așteaptă dușmani vechi și obligații mortale. Ajutat de prietenii lui (și de câțiva inamici), Jesse trebuie să scape de trecut… pentru că viitorul întregii lumi depinde de asta.

Regia lui Michael Slovis este previzibilă și tipică pentru un serial de televiziune iar ritmul inegal dozat.

În ciuda tuturor acestor neajunsuri, sunt câteva lucruri bune la Preacher. În primul rând, acea senzație de magie pe care ți-o dă și atmosfera întunecată care învăluie întreaga poveste. Apoi, surprizele vizuale care nu lipsesc, dar și interpretările actorilor – chiar dacă aceștia nu beneficiază de un scenariu prea ofertant.

Dar acțiunea e un pic cam complicată și pare să nu aibă nicio direcție. De multe ori, îți dă senzația că trenează și lucrurile care se petrec nu au o motivație anume.

Preacher arată în sezonul trei că are potențial, iar un scenariu mai consistent și un ritm mai bine dozat ar constitui un real ajutor.

Un comentariu la „Preacher revine la AMC cu sezonul 3”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *