Premieră: Poate mai trăiesc și azi, din 28 mai în cinematografe

POATE-MAI-TRAIESC-SI-AZI_still-01

Poate mai trăiesc și azi, cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Tudor Cristian Jurgiu (care a debutat cu Câinele japonez), intră în cinematografele din România din 28 mai.

Lansarea filmului e însoțită de două evenimente la București:

  • o avanpremieră de gală la Cinema Elvire Popesco, pe 26 mai de la ora 20:30,
  • și o proiecție specială în prezența echipei în chiar ziua premierei, pe 28 mai, de la ora 20:00, la Cinema Muzeul Țăranului.

Trailer Poate mai trăiesc și azi

Un film de dragoste cu elemente de basm, Poate mai trăiesc și azi spune povestea Clarei și a lui Vlad, doi tineri aflați într- relație cu probleme de sincronizare. Când Vlad este gelos, Clara este sigură pe ea însăși. Când Clara este entuziastă, Vlad e plictisit. Când Vlad este fericit, Clara este deprimată. Când ea este furioasă, el este calm. Numai când el devine Făt-Frumos, ea devine în sfârşit Prințesa lui. Seduși de ideea unei iubiri perfecte, ca-n filme și cărți, cei doi fac totul ca s-o trăiască pe propria piele. Va rezista relația lor distanței dintre așteptări și realitate?

Rolurile principale sunt interpretate de Nicoleta Hâncu și Bogdan Nechifor, doi actori din tânăra generație.

Nicoleta Hâncu s-a remarcat în 2014, când a câștigat Premiul UNITER pentru cea mai bună actriță în rol secundar (Elmire în spectacolul Tartuffe la Teatrul Metropolis). Printre filmele în care a jucat se numără Lindenfeld, Câteva conversații despre o fată foarte înaltă, Marița și Minte-mă frumos în Centrul Vechi.

Bogdan Nechifor a fost nominalizat în 2015 la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar (Arsenie Boca în filmul Poarta Albă), apărând recent și în lungmetrajul Cardinalul.

Cei doi sunt cunoscuți publicului din București pentru rolurile de pe scenele teatrelor: Nicoleta Hâncu poate fi văzută la Teatrul Metropolis, Teatrul Dramaturgilor Români și la Centrul Cultural Lumina, iar Bogdan Nechifor la Teatrul Excelsior și la Unteatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *