Premiere la IMAX

filme-la-imax

The Revenant: Legenda lui Hugh Glass, The Finest Hours: Furtună extremă şi Deadpool vor putea fi văzute în luna februarie la IMAX.

The Revenant: Legenda lui Hugh Glass 86%

Cel mai recent film al lui Alejandro González Inárritu și unul dintre favoritele la Oscar a trecut prin masive transformări tehnice la nivel de sunet și lumină (luminozitate, contraste, nuanțe), proces la care a participat și directorul de imagine Emmanuel Lubezki, pentru a putea fi proiectat în IMAX 2D.

Inspirată dintr-o întâmplare adevărată, pelicula spune povestea legendarului explorator Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), membru al unei expediții la frontiera americană, care e rănit grav de un urs grizzly și apoi abandonat de colegii săi. Cu o voință de fier și îndrumat de amintirea celor dragi, Glass supraviețuiește în mod miraculos și reușește să străbată peste 300 de kilometri pe jos, în sălbăticie, până la tabăra expediției. Îl motivează un singur lucru: să îl găsească pe cel care l-a trădat, John Fitzgerald (Tom Hardy).

The Finest Hours: Furtună extremă 65%

Cu Casey Affleck, Ben Foster și Chris Pine în rolurile principale, The Finest Hours este un film despre supravieţuire la bordul unui petrolier rupt în două de o furtună puternică şi despre curajul neaşteptat al unuia dintre ofiţerii de la bord Ray Sybert (Casey Affleck), care preia comanda echipajului şi îi inspiră pe oameni să lase deoparte diferențele și să lucreze împreună pentru a supravieţui.

Deadpool 64%

Deadpool este primul film cu super-eroi din 2016. Va avea premiera pe 12 februarie și este un reboot total al personajului din X-Men Origins: Wolverine.
Supranumit mercenarul cu gură mare, Deadpool obţine puteri incredibile, în urma unui experiment militar destinat să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine. Acestea vin, însă, şi cu unele inconveniente: instabilitate psihică şi un fizic desfigurat.

Cele trei filme vor putea fi urmărite în format IMAX 2D (The Revenant), respectiv IMAX 3D (The Finest Hours şi Deadpool).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *