Acum, te poți înscrie la prima ediție din București a festivalului 48 Hour Film Project

48-hour-film-project-bucuresti

Săptămâna aceasta au început înscrierile la prima ediție din București a festivalului 48 Hour Film Project, care se va desfășura în perioada 16-18 octombrie 2015.

Startul competiției va avea loc vineri, 16 octombrie 2015, la Cinema Muzeul Țăranului – Studioul Horia Bernea, din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român (Șos. Kiseleff, nr. 3, sector 1), ora 18:00, când echipele vor extrage un gen de film (ex: dramă, acțiune, comedie etc.) și vor primi un personaj, un obiect și o replică, elemente ce trebuie incluse în scurtmetraj.

Regulamentul complet este disponibil pe www.48hourfilm.ro, unde se pot face, de altfel, și înscrierile.

Predarea filmului va avea loc exact peste 48 de ore de la startul competiției, duminică, 18 octombrie 2015, la Sala de Consiliu a Muzeului Național al Țăranului Român.

Până luni, 21 septembrie, echipele beneficiază de reducere de 30% la înscriere prin taxa Early Bird de 490 lei; apoi, de 20% reducere, până pe 11 octombrie, prin taxa General Admission de 595 lei. Taxa Late Comers este de 700 lei, ultima zi de înscriere în competiție fiind 15 octombrie. Taxa de înscriere se aplică per echipă.

Juriul de la București este format din: criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Andi Vasluianu și actrița Ana Ularu.

Filmul câștigător al ediției bucureștene a 48 Hour Film Project participă automat la festivalul internațional Filmapalooza 2016 (Atlanta, U.S.A.), iar echipa câștigătoare își va putea însoți scurtmetrajul la Filmapalooza și va avea acces la evenimentele exclusiviste din cadrul festivalului.

Filmele câștigătoare de la Filmapalooza, vor rula în secțiunea Short Corner din cadrul festivalului de film de la Cannes, 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *