Prima ediție a Premiilor Sunete 2014

premiile sunete

În toată avalanșa de festivaluri de teatru și film din toamna asta, revista Sunete propune pentru 1 noiembrie, ora 20, Premiile Sunete, în Atelierul de producție din București.

Sunt zece categorii, fiecare cu câte șapte nominalizări, pentru care au putut vota 180 de oameni din industrie, de la bloggeri la reprezentanți ai caselor de discuri, artiști, organizatori de evenimente, dar și jurnaliști.

Și ca să existe și elementul democratic, mai e și o a 11-a categorie, Sunete Most Wanted, unde câștigătorul e ales doar de către public.

Premiile Sunete e doar primul eveniment dintr-un set de cinci pe care echipa le va organiza începând cu anul acesta. În primăvara lui 2015 va ieși din print și revista mare, trimestrială, una de colecție de data asta, cu un potențial foarte mare de cumpărat, răsfoit și îndrăgit.

Până una alta, 1 noiembrie e aici, iar diseară ne vedem în Atelierul de producție cu Theory of Mind, OCS, Coma, Nopame, Javra, YellLow, GOLAN, Firma și freestyle cu Afo.

    În cadrul Galei, se vor acorda și cinci premii onorifice:

  • 2 premii Pionier în sunete care vor fi acordate muzicienilor Adrian Enescu și Rodion – Ladislau Roșca, pionierii muzicii electronice din România.
  • 3 premii Jurnaliști printre sunete pe care le vor primi Bogdan Șerban (ex – Radio Guerrilla), Răzvan Rădulescu aka Hefe (MTV, revista Sunete), Alex Revenco (Jurnalul Național) și Florin Silviu Ursulescu (Societatea Română de Radiodifuziune).
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *