Primul episod al miniseriei Big Little Lies, disponibil gratuit pe HBO GO

big-little-lies-hbo-go

Primul episod al miniseriei de șapte episoade Big Little Lies este disponibil gratuit pe HBO GO începând cu marți, 21 februarie.

Big Little Lies este regizat de Jean-Marc Vallée (nominalizat la Oscar pentru Dallas Buyers Club), iar scenariul a fost scris de câștigătorul premiului Emmy David E. Kelley (Ally McBeal).

Bazat pe cartea cu același nume scrisă de Liane Moriarty, Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate spune povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă. Acțiunea filmului gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard) și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare. Povestea se întinde pe șapte episoade tensionate și subversive, dezvăluind cum fiecare femeie avea ceva de ascuns înainte de crimă.

Trailer Big Little Lies

https://youtu.be/iyp4QjFrado

Din distribuție fac parte: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Laura Dern, Adam Scott, James Tupper, Zoe Kravitz, Kathryn Newton.

Big Little Lies va fi difuzat în fiecare zi de luni la HBO și pe HBO GO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *