Primul poster al lui The Hangover Part III îl parodiază pe Harry Potter

Azi-noapte, IMP Awards a dezvăluit primul poster pentru The Hangover Part III, finalul unei trilogii epice.

În cursul zilei de astăzi va fi lansat și primul trailer, în vreme ce premiera americană a lui Hangover Part III este programată pentru 24 mai, iar cea românească va avea loc o săptămână mai târziu, pe 31 mai.

Revenind la poster, cei de la Warner Bros. își parodiază un alt film produs de ei: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II, aducându-i față în față pe Zach Galifianakis și pe Ken Jeong printre ruinele Las Vegas-ului.

Pentru cea de-a treia parte a lui The Hangover, Todd Phillips, care a regizat și prima parte, revine în scaunul de regizor, făcând echipă cu scenaristul Craig Mazin, care a scris scenariul la The Hangover Part II și la recent-lansatul Identity Thief.

Producătorii ne asigură că de data aceasta nu va fi nicio nuntă și nicio petrecere a burlacilor. Totuși, ceva se va întâmpla. Iar Todd Phillips a lăsat să se înțeleagă că ceva din prima parte își va face apariția aici, tulburând viețile protagoniștilor.

Din distribuție fac parte mai vechile cunoștințe: Zach Galifianakis, Ed Helms, Bradley Cooper, Justin Bartha, Ken Jeong, Heather Graham și Jeffrey Tambor, cărora li se alătură John Goodman și Melissa McCarthy.

Primul poster al lui The Hangover III

hangover-part-3-poster

2 comentarii la „Primul poster al lui The Hangover Part III îl parodiază pe Harry Potter”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *