2
21 noiembrie 2012
 
 

Primul poster animat pentru The Hunger Games: Catching Fire


Se pare că tehnologia își face loc încet-încet și în industria posterelor de film și iată că azi Lionsgate a lansat pe pagina de Facebook a filmului primul poster pentru The Hunger Games: Catching Fire. Iar acesta nu este un simplu poster, ci este un video-poster. Sau hai să-i spunem poster animat.

Partea a doua a seriei Hunger Games este programată să aibă premiera peste exact un an (minus o zi), pe 22 noiembrie 2013, iar cei care se ocupă de promovarea acestui film au venit și cu ideea unui concurs: 12 persoane din primele 12 milioane care dau share la acest poster animat, căruia i-au spus #TheSpark, vor fi menționați pe genericul de final le filmului Catching Fire.

Regizor este Francis Lawrence, în timp ce scenariul a fost scris de către Simon Beaufoy (cel care a scris și The Full Monty, Slumdog Millionaire sau 127 Hours) împreună cu Michael Arndt (scenaristul lui Little Miss Sunshine sau al lui Toy Story 3, dar și al lui Star Wars: Episode VII, programat să apară în 2015).

Alături de Jennifer Lawrence, din distribuție mai fac parte Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Stanley Tucci și Donald Sutherland.

Poster-ul animat al lui The Hunger Games: Catching Fire via Facebook


Articol scris de