Primul poster pentru Monsters Inc., relansat în 3D

Urmând exemplul celor de la 20th Century Fox, care la începutul acestei veri au lansat o versiune 3D pentru Titanic, un film ce le adusese deja peste 400 de milioane de dolari numai în SUA, studiourile Pixar se pregătesc să relanseze animaţia lor din 2001, Monsters Inc. Evident, în 3D.

Acest lucru se va întâmpla la mijlocul lui decembrie în cinematografele americane, în vreme ce la noi întârzie câteva săptămâni, până pe 4 ianuarie 2013.

Dar, până atunci, pentru luna viitoare (în SUA), Pixar a pregătit Finding Nemo, în 3D; care se va lansa în România pe 16 noiembrie.

De altfel, pentru că a venit vorba despre Finding Nemo, dacă nu ştiţi deja, aflaţi acum că Disney/Pixar au început să lucreze la un sequel pentru acest film, care, cel mai probabil, va avea premiera undeva prin 2015.

Revenind la Monsters Inc., zilele trecute, pe IMP Awards a apărut, în premieră, posterul pentru varianta 3D a filmului.

În România, Monsters Inc. s-a lansat în data de 1 martie 2002 şi a câştigat în total peste 80.000 de lei, atrăgând în sălile de cinema peste 22.000 de spectatori.

Şi asta nu e tot. Pixar a stabilit deja data de lansare a lui Monsters University, care va fi un prequel la actualul Monsters Inc. Pentru România, aceasta este 19.07.2013.

Monsters Inc. a fost regizat de Pete Docter, David Silverman şi Lee Unkrich, iar printre actorii care şi-au împrumutat vocile personajelor din această animaţie sunt Billy Crystal, John Goodman, Mary Gibbs sau Steve Buscemi.

Un comentariu la „Primul poster pentru Monsters Inc., relansat în 3D”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *