Primul poster pentru Oz The Great and Powerful

Până la lansarea noului film regizat de Sam Raimi, Oz The Great and Powerful, mai sunt câteva luni, însă Disney a început deja campania de promovare. De fapt, o începuse încă din luna iulie, când după ce prezentase la CinemaCon câteva imagini din film, a dezvăluit un teaser-poster și un teaser-trailer. Însă, de atunci, nu s-a mai auzit nimic despre acest film.

Numai că, profitând de sărbătoarea de Halloween, ieri noapte, Disney a prezentat un prim poster, din seria de trei pe care a anunțat-o. Acesta aduce un plus de mister în jurul filmului, lăsând publicul să ghicească identitatea actriței care o va întruchipa pe vrăjitoarea cea rea. Nu sunt decât două variante: fie este vorba despre Rachel Weisz, fie despre Mila Kunis.

În Oz The Great and Powerful al lui Raimi sunt, de fapt, trei vrăjitoare: Glinda (Michelle Williams), Theodora (Mila Kunis) și Evanora (Rachel Weisz). Știm că Glinda este vrăjitoarea cea bună, însă care dintre celelalte două va fi cea rea? Fără îndoială, vom afla cât de curând.

Oz The Great and Powerful nu se concentrează asupra poveștii lui Dorothy, ci ne spune cum Oscar Diggs (James Franco) a ajuns pe acest tărâm magic tocmai din Kansas, unde se transformă în marele vrăjitor pe care-l știm din povestea originală scrisă de L. Frank Baum.

Scenariul a fost scris de Mitchell Kapner și David Lindsay-Abaire, iar cu regizorul, Sam Raimi, ar trebui să fiți deja familiarizați, acesta realizând filme precum The Evil Dead, The Gift sau seria Spider-Man, iar în prezent pregătește un remake la horror-ul din anii 80 – Poltergeist.

Oz The Great and Powerful va avea premiera în SUA pe 8 martie 2013, aceeași dată de lansare fiind stabilită și de către Forum Film România.

Primul poster pentru Oz The Great and Powerful

Teaser-trailer-ul lui Oz The Great and Powerful, lansat în iulie

3 comentarii la „Primul poster pentru Oz The Great and Powerful”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *