Primul poster pentru The Place Beyond the Pines

The Place Beyond the Pines, noul film al lui Derek Cianfrance, are în cele din urmă un poster oficial. Ieri, IMDb a prezentat primul poster al noului film al regizorului care în urmă cu câțiva ani ne dăduse drama Blue Valentine.

The Place Beyond the Pines îi are în rolurile principale pe Ryan Gosling, Eva Mendes, Bradley Cooper și Ray Liotta, iar premiera americană este programată pentru 29 martie. Data lansării în România, încă nu se cunoaște.

Scenariul a fost scris de către Ben Coccio, Darius Marder și Derek Cianfrance.

Ryan Gosling este Luke, un motociclist care decide să înceapă să jefuiască bănci pentru a-și putea crește fiul nou-născut. La un moment-dat, însă, intră într-un conflict cu un tânăr polițist, interpretat de Bradley Cooper, și situația se încinge.
The Place Beyond the Pines este un thriller intens ce urmărește cum se intersectează viețile unor părinți cu ale fiilor lor, ale unor polițiști cu ale unor hoți și viețile unor eroi cu ale unor răufăcători.

Primul poster pentru The Place Beyond the Pines, via IMDb

PlaceBeyondthePinesBig580officv1a

Nu este nimic extraordinar la acest poster, dar… este primul pentru noul film cu Ryan Gosling în centrul atenției, după ce primul trailer fusese lansat cu câteva zile înainte de Crăciun.

Primul trailer pentru The Place Beyond the Pines

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *