Primul Red Band Trailer pentru Only God Forgives, cu Ryan Gosling

Regizorul Nicolas Winding Refn face din nou echipă cu Ryan Gosling în Only God Forgives. Iar după ce pe la finalul anului trecut apărea primul teaser-poster al acestui film, iată că ieri noapte a apărut și primul trailer (atenție!, red band trailer).

Deși ține peste un minut și jumătate, nu ne dezvăluie foarte multe din poveste și pare mai mult un teaser un pic mai lung decât cele obișnuite. În plus, nu prea văd de ce i-au spus red band trailer, pentru că în ceea ce privește violența sau sexul, trailerul nu arată nimic care ar putea să te șocheze.

Însă, muzica sună bine și sper ca la finalul lui Only God Forgives să nu zic același lucru ca despre Drive: cel mai bun lucru la acest film a fost coloana sonoră.

Red Band Trailer-ul lui Only God Forgives, via Yahoo

Alături de Ryan Gosling, în film mai joacă Kristin Scott Thomas, Tom Burke, Yayaying, Sahajak Boonthanakit și Vithaya Pansringarm.

Sinopsis-ul lui Only God Forgives sună cam așa:

Julian (Ryan Gosling), un englez care trăiește în Bangkok, este o figură respectată în cadrul lumii criminale din oraș. Împreună cu fratele său, Billy (Tom Burke), acesta conduce un club de box tailandez, care nu este altceva decât un paravan pentru contrabanda de droguri. Când Billy este ucis, mama celor doi frați, Jenna (Kristin Scott Thomas), sosește din Londra pentru a aduce acasă trupul fiului său.
Jenna însăși este în fruntea unei puternice organizații criminale și este obișnuită să obțină de fiecare dată ce-și dorește. Prin urmare, decide să răzbune moartea lui Billy, declanșând astfel un război sângeros.

Premiera va avea loc, cel mai probabil, în cursul acestui an.

Un comentariu la „Primul Red Band Trailer pentru Only God Forgives, cu Ryan Gosling”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *