2
20 noiembrie 2012
 
 

Primul teaser-poster > Regizorul lui Drive revine cu Only God Forgives


Îl mai ţineţi minte pe Nicolas Winding Refn? Eu, cu siguranţă, mi-l amintesc, având în vedere cât de mult a reușit să mă dezamăgească cu Drive. Ei bine, iată că acum revine cu un nou film intitulat Only God Forgives, care îl are în rolul principal pe același Ryan Gosling.

Pregătit să aibă lansarea anul viitor, primul teaser-poster pentru Only God Forgives a fost prezentat în cadrul evenimentului American Film Market, care s-a desfășurat la începutul lunii noiembrie.

Noul film scris și regizat de Nicolas Winding Refn este produs de compania franceză Gaumont, cea care s-a aflat și în spatele lui Intouchables, mega-succesul european din această vară.

Alături de Ryan Gosling, în film mai joacă Kristin Scott Thomas, Tom Burke, Yayaying, Sahajak Boonthanakit și Vithaya Pansringarm.

Sinopsis-ul lui Only God Forgives sună cam așa:

Julian (Ryan Gosling), un englez care trăiește în Bangkok, este o figură respectată în cadrul lumii criminale din oraș. Împreună cu fratele său, Billy (Tom Burke), acesta conduce un club de box tailandez, care nu este altceva decât un paravan pentru contrabanda de droguri. Când Billy este ucis, mama celor doi frați, Jenna (Kristin Scott Thomas), sosește din Londra pentru a aduce acasă trupul fiului său.
Jenna însăși este în fruntea unei puternice organizații criminale și este obișnuită să obțină de fiecare dată ce-și dorește. Prin urmare, decide să răzbune moartea lui Billy, declanșând astfel un război sângeros.

Teaser-poster-ul lui Only God Forgives


Articol scris de