Primul teaser-trailer pentru Gravity, noul film al lui Alfonso Cuarón

După ce în urmă cu două zile era dezvăluit primul teaser poster pentru noul film al mexicanului Alfonso Cuarón (pe care vi-l prezentam pe pagina noastră de Facebook), iată că azi-noapte Warner Bros. a lansat și primul teaser-trailer al lui Gravity, care mă face destul de curios în privința filmului.

Cu George Clooney și Sandra Bullock în rolurile unor astronauți pierduți în spațiu, Gravity este un thriller SF despre care se vorbea încă de anul trecut, dar care, iată, că abia anul acesta se pare că-și va face apariția în cinematografe.

Realizat în IMAX 3D, Gravity este regizat de Alfonso Cuarón (ale cărui Y Tu Mamá También și Children of Men, dacă nu le-ați văzut, ar trebui să le programați cât mai curând). Tot el a scris și scenariul, împreună cu fiul său, Jonás Cuarón.

Sinopsis Gravity

Dr. Stone (Sandra Bullock) se află la prima sa misiune în spațiu, alături de astronautul veteran Matt Kowalsky (George Clooney). Însă, în timpul unei operațiuni de rutină, se întâmplă un dezastru. Naveta este distrusă iar Stone și Kowalsky rămân pierduți în spațiu.

Primul teaser-trailer pentru Gravity, via YouTube

Un comentariu la „Primul teaser-trailer pentru Gravity, noul film al lui Alfonso Cuarón”

  1. Am urmarit cu mare interes teaser-ul pentru ca este unul dintre filmele pe care le astept cu nerabdare. Imi place, are o poveste buna in spate si abia astept sa ne oferi mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *