Primul trailer al lui Oldboy, film regizat de Spike Lee

Dacă v-a plăcut originalul Oldboy, realizat de Chan-wook Park, în 2003, fie abia așteptați să vedeți ce aduce nou Spike Lee în această poveste, fie considerați că un asemenea clasic ar fi trebui lăsat neatins. Dacă vă regăsiți în a doua categorie, aproape nimic nu vă va face să vă schimbați părerea (deși, poate, ar trebui să-i dați o șansă acestui trailer). Însă, dacă sunteți în prima categorie, atunci, cu siguranță, știți și despre posterul lansat cu o zi în urmă.

În filmul lui Spike Lee, rolul principal îi aparține lui Josh Brolin. El este bărbatul răpit, ținut sechestrat timp de 20 de ani și, apoi, eliberat. Moment în care începe aventura sa pentru aflarea motivelor și a vinovaților.

Oldboy este o adaptare după romanul grafic scris de Garon Tsuchiya și ilustrat de Nobuaki Minegishi. Scenariul îi aparține lui Mark Protosevich (cel care a scris și I Am Legend).

Alături de Josh Brolin, în film îi mai putem vedea și pe Samuel L. Jackson sau pe Elizabeth Olsen.

Distribuitorul din SUA, Film District, va lansa Oldboy la toamnă, pe 25 octombrie. În România, data lansării încă nu a fost stabilită.

Primul red-band trailer al lui Oldboy, de Spike Lee

http://youtu.be/3fb5BaMbJoI

Primul poster al lui Oldboy, de Spike Lee

Oldboy-poster

2 comentarii la „Primul trailer al lui Oldboy, film regizat de Spike Lee”

  1. Pingback: Recomandari cinefile de weekend

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *