Primul trailer > Dustin Hoffman debutează ca regizor cu Quartet

Dustin Hoffman a considerat în cele din urmă că este timpul să lase actoria deoparte pentru o vreme și să se apuce de regie. Prima sa aventură pe acest tărâm s-a materializat într-un film numit Quartet, care a fost deja achiziționat de Weinstein Company. Iar astăzi a apărut primul trailer al primului film regizat de Dustin Hoffman.

Cedric (Michael Gambon), Cissy (Pauline Collins) și Wilf (Billy Connolly) trăiesc într-un azil pentru cântăreții de operă pensionați. În fiecare an se organizează un concert pentru a aniversa ziua de naștere a lui Verdi. Când acestora li se alătură legenda vie – Jean (Maggie Smith), fostul soț al lui Reggie, echilibrul locului începe să se clatine. Iar faptul că fostul ei soț, Reginald (Tom Courtenay), este deja acolo, nu ajută cu nimic.

Așa arată sinopsisul filmului Quartet, un film realizat de Hoffman după un scenariu scris de Ronald Harwood (cunoscut pentru scenariile la The Pianist, Being Julia sau Oliver Twist), care și-a adaptat propria piesă de teatru.

Din distribuție fac parte Michael Gambon, Maggie Smith, Billy Connolly, Pauline Collins și Tom Courtenay.

În SUA, Weinstein Co. va prezenta filmul în câteva cinematografe începând cu 28 decembrie, urmând ca pe 4 ianuarie 2013 să aibă loc lansarea oficială. În România, încă nu se cunoaște data lansării sau dacă va fi distribuit în cinematografe.

Primul trailer pentru Quartet, primul film regizat de Dustin Hoffman, via Yahoo

Un comentariu la „Primul trailer > Dustin Hoffman debutează ca regizor cu Quartet”

  1. Pingback: Filmul prin care Dustin Hoffman debutează ca regizor a ajuns în România. Rulează azi la singurul festival de comedie din ţară, Comedy Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *