Primul trailer oficial al comediei Domestic

La mijlocul lunii februarie, 4 Proof Film dezvăluia posterul comediei Domestic, un cel de-al treilea lungmetraj regizat de Adrian Sitaru, și ne făcea curioși cu un teaser-trailer.

Iată că azi s-a lansat și trailer-ul oficial al lui Domestic, un film despre care regizorul român spunea: „Mi-am dorit un film simplu, amuzant dar și emoționant. Inspirat în mare măsură din copilărie, filmul se bazează pe câteva povești cu animale domestice (și nu numai), copii și părinții acestora. Să ne uităm puțin în jurul nostru: câți oameni sunt în parcuri și pe străzi cu animale, câți dintre vecinii noștri nu au măcar un acvariu sau un papagal, uitați-vă cât de mult sunt prezente în viața noastră animalele, în reclame TV, în cântece, în numele de familie, povești, filme, internet. Cred că avem o mare nevoie de animale și ele de noi, de aici am realizat cât de mult ne iubim și ne mâncăm în același timp, la propriu, animalele”.

Trailerul oficial al filmului Domestic

Cu un scenariu scris de tot de către Adrian Sitaru, Domestic îi are în distribuție pe Adrian Titieni și pe fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), pe Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache și pe Dan Hurduc (9 ani).

Pentru Adrian Sitaru şi pentru noi e un pas înainte. E altceva decât ce s-a făcut până acum în Noul Val românesc. E vorba de o îmbinare între realism şi metaforă, între real şi imaginar. Şi atunci toate personajele au alt contur, au altă lumină, sunt vazute puţin altfel… într-un alt fel de realism. Cred că va fi un film important pentru noi toţi”, spune actrița Clara Vodă despre acest al treilea lungmetraj al lui Sitaru, după Pescuit sportiv (2008) şi Din dragoste cu cele mai bune intenţii (2011).

Domestic va fi lansat în cinematografe din 22 martie.

Posterul filmului Domestic

Poster-oficial-Domestic

Un comentariu la „Primul trailer oficial al comediei Domestic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *