Primul trailer pentru Hitchcock, cu Anthony Hopkins

La mijlocul lunii septembrie, Fox Searchlight dezvăluia primul poster pentru filmul Hitchcock. Ok, era un teaser-poster, posterul ”adevărat” fiind prezentat zilele trecute și îl puteți vedea mai jos.

Astăzi, însă, distribuitorul american a lansat și primul trailer pentru filmul regizat de Sacha Gervasi, care îl are pe Sir Anthony Hopkins în rolul Maestrului suspansului.

Scenariul a fost scris de către John McLaughlin, cel care s-a ocupat și de Black Swan, și este o adaptare după cartea Alfred Hitchcock and the Making of Psycho, scrisă de Stephen Rebello.

Primul trailer pentru filmul Hitchcock, via iTunes Trailers

Filmul lui Gervasi se concentrează pe povestea de dragoste dintre Alfred Hitchcock și Alma Reville, interpretată de Helen Mirren, dar, în același timp, urmărește colaborarea regizorului cu actrița Janet Leigh, pe care o interpretează Scarlett Johansson.

În SUA, Fox Searchlight a anunțat că-l va lansa pe 23 noiembrie, puțin mai devreme, față de data stabilită inițial, urmând să încerce să-l introducă în cursa pentru Oscar. În România, distribuitorul Odeon Film îl va aduce pe 22 februarie 2013.

Din distribuție mai fac parte și Danny Huston, Toni Collette, Jessica Biel, Michael Stuhlbarg sau James D’Arcy.

Primul poster pentru filmul Hitchcock

2 comentarii la „Primul trailer pentru Hitchcock, cu Anthony Hopkins”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *