Primul trailer pentru Lincoln, noul film al lui Spielberg

După ce la începutul săptămânii anunțam un prim teaser pentru acest film al lui Steven Spielberg, iată că în noaptea de joi spre vineri așteptarea a luat sfârșit și întreaga lume a putut vedea primul trailer al mult-așteptatului Lincoln.

Spielberg anunța intențiile sale de a realiza un film despre cel de-al 16-lea președinte al Statelor Unite ale Americii încă de acum zece ani. Însă, proiectul său a tot fost amânat, acesta fiind de altfel și motivul pentru care Liam Neeson a fost înlocuit cu ”mai tânărul” Daniel Day-Lewis.

Între timp, Spielberg a cumpărat și drepturile pentru ecranizarea cărții Team Of Rivals: The Political Genius Of Abraham Lincoln, a Doris-ei Kearns Goodwin, chiar dinainte de apariția ei în librării.

Avându-l ca scenarist pe Tony Kushner, povestea filmului se va concentra pe ultimele patru luni din viața lui Abraham Lincoln, de la lupta sa pentru abolirea sclaviei, din ianuarie 1865, și până la asasinarea sa, în luna aprilie a aceluiași an.

Alături de Daniel Day-Lewis, care se așteaptă cel puțin la o nominalizare la Oscar pentru acest rol, îi mai putem vedea pe Joseph Gordon-Levitt, Tommy Lee Jones, Sally Field, David Strathairn, Hal Holbrook și mulți alții.

Lincoln va avea premiera în România pe 11 ianuarie 2013.

Primul trailer pentru Lincoln, de Steven Spielberg, publicat pe YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *