Primul trailer pentru Metallica Through the Never

În această toamnă, se va lansa filmul-concert Metallica Through the Never. În format IMAX 3D, cu siguranță va fi o experiență pe care niciun fan Metallica nu va dori să o rateze. Iar azi-noapte, Yahoo a publicat primul trailer pentru Metallica Through the Never.

Regizor este ungurul Nimrod Antal, cel care a realizat surprinzătorul Kontroll, pentru ca mai apoi să plece la Hollywood și să nu mai surprindă cu nimic. Poate doar un pic cu Predators.

Pe lângă concertul în sine, filmul are și o poveste. Un membru al echipei care se ocupă de buna desfășurare a concertului trupei, interpretat de Dane DeHaan (pe care l-ați putut vedea anul trecut în Chronicle), este trimis într-o misiune în timpul concertului. Numai că acest lucru va ajunge să-i schimbe cu totul viața.

Bineînțeles că nu se adresează decât fanilor Metallica sau celor pasionați de rock/metal în general. Însă realizatorii ne promit și o serie de efecte vizuale remarcabile.

Primul trailer pentru Metallica Through the Never, via Yahoo

2 comentarii la „Primul trailer pentru Metallica Through the Never”

  1. Pingback: Metallica Through the Never • Republica Culturală Chineză

  2. Adevarul este ca Metallica este printre trupele cu adevarat iubite in Romania iar eu chiar ma pot declara fanul lor. Astept cu nerabdare ecranizarea si sunt ferm convins ca o sa aiba un succes foarte bun in toamna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *