Primul trailer pentru Terminator: Genisys

terminator-genysis-trailer

Azi-noapte, cei de la Paramount au lansat primul trailer pentru Terminator: Genisys.

Bineînțeles că nu lipsesc celebrele replici „I’ll be back” și „Come with me if you want to live”, nu lipsește nici Arnold Schwarzenegger, iar Sarah Connor este interpretată de Emilia Clarke.

Iată mai jos sinsopsisul, trailerul și un nou poster prezentat odată cu trailerul.

Sinopsis Terminator: Genisys

Suntem în anul 2029. John Connor, liderul Rezistenței, continuă războiul împotriva roboților. În timpul confruntării din Los Angeles, temerile lui John cu privire la viitorul incert se confirmă când iese la iveală un complot pus la cale de SkyNet, care plănuiește să atace pe două fronturi: în trecut și în viitor.

Trailer Terminator: Genisys

Poster animat Terminator: Genisys

Terminator: Genisys este regizat de Alan Taylor, cel care s-a ocupat și de Thor: The Dark World, iar scenariul îi aparține lui Laeta Kalogridis (Avatar, Shutter Island) și Patrick Lussier (Drive Angry).
Din distribuție fac parte Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Byung-hun Lee, Matt Smith și, bineînțeles că nu putea lipsi, Arnold Schwarzenegger.
În România, RoImage 2000 va lansa Terminator: Genisys pe 3 iulie 2015.

Teaser-poster Terminator: Genisys

terminator5-teaserposter

Un comentariu la „Primul trailer pentru Terminator: Genisys”

  1. Din trailerul filmului se pare ca o sa o fie un film super frumos. Dar totusi eu eu cred ca nu o sa aibe acelasi succes ca si primele parti, tinand cont ca in ultima vreme cam toate filmele care au avut continuare au scos niste filme de 2 bani ( fara suparare). dar totusi si speram. oricum frumos review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *