Primul trailer pentru The Hunger Games: Catching Fire

Ieri, 14 aprilie, Lionsgate a dezvăluit primul trailer pentru The Hunger Games: Catching Fire.

În urmă cu mai mult de un an, se lansa primul The Hunger Games și avea un succes surprinzător la box office. Sequel-ul Catching Fire, însă, nu-l mai are ca regizor pe Gary Ross, ci pe Francis Lawrence, se va lansa la toamnă, pe 22 noiembrie, fiind adus în România de Forum Film, și se așteaptă să egaleze (cel puțin) succesul primei parți.

Din distribuție fac parte Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Lenny Kravitz, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones, Willow Shields, dar vom avea parte și de apariții noi: Phillip Seymour Hoffman, Sam Claflin, Jena Malone, Lynn Cohen, Meta Golding, Amanda Plummer și Jeffrey Wright.

Primul trailer pentru The Hunger Games: Catching Fire

Sinopsisul arată cam așa:
Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) a revenit acasă după ce a câștigat cea de-a 74-a ediție a Hunger Games, împreună cu Peeta Mellark (Josh Hutcherson).
Faptul că au câștigat înseamnă că trebuie să-și părăsească familiile și pe cei apropiați, pentru a merge într-un așa-zis ”Tur al victoriei”.
Pe drum, Katniss simte că se pregătește o revoltă, în vreme ce președintele Snow (Donald Sutherland) pregătește cea de-a 75-a ediție a Hunger Games.

Scenariul a fost scris de Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire) și Michael Arndt (Toy Story 3), fiind adaptat după seria de romane a Suzannei Collins.

Etichete:

Un comentariu la „Primul trailer pentru The Hunger Games: Catching Fire”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *