Primul trailer pentru Rust & Bone, una dintre senzațiile de la Cannes

Când am citit primele cronici despre filmul lui Jacques Audiard, după premiera de la Cannes, de anul acesta, trebuie să recunosc că mi-am dorit să pot vedea Rust & Bone cât mai repede. Părea a fi unul dintre acele filme la care contează mai mult emoțiile pe care ți le provoacă și mai puțin acțiunea, dialogurile sau orice altceva.

Iar acum, după ce am văzut acest trailer, am căutat rapid o dată de lansare pentru România. Nu există. Sper, totuși, ca unul dintre distribuitorii români să remedieze urgent această situație.

Rust & Bone îi are în rolurile principale pe Marion Cotillard și Matthias Schoenaerts, alături de care mai joacă, printre alții, Armand Verdure, Céline Sallette, Corinne Masiero și Bouli Lanners.
Scenariul este scris de Jacques Audiard și Thomas Bidegain, și, după ce va rula săptămâna viitoare la TIFF, va avea premiera în SUA pe 16 noiembrie.

Spuneam că după ce am văzut acest trailer am căutat o dată de lansare a filmului în România. Ei bine, am mai căutat ceva: numele cântecului. Cu acesta am avut mai mult noroc și l-am găsit: cântecul de pe fundalul trailer-ului se numește My Tears Are Becoming A Sea și este interpretat de către o formație care se cheamă M83.

Primul trailer al filmului Rust & Bone prezentat, în premieră, pe MSN

4 comentarii la „Primul trailer pentru Rust & Bone, una dintre senzațiile de la Cannes”

  1. Pingback: O melodie frumoasa! Un trailer reusit! | NAIV BEAUTY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *