Programul complet pentru One World Romania 10

one-world-romania-program

Cea de-a zecea ediție a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania va avea loc anul acesta în perioada 13 – 19 martie, la Cinema Elvire Popesco, Eforie, Union și Sala Horia Bernea și Cinema Muzeul Țăranului. Iar acum programul complet este disponibil pe site-ul evenimentului.

Toate tipurile de abonamente și bilete pentru cea de-a 10-a ediție a One World Romania au fost puse în vânzare pe site-ul Eventbook și în rețeaua partenerilor săi. Abonamentele care oferă acces la toate evenimentele festivalului au prețul întreg de 100 de lei și preț redus pentru studenți și pensionari (valabil la cumpărarea din rețeaua de parteneri Eventbook) – 70 de lei. Biletul pentru o singură proiecție este 10 lei sau 7 lei cu reducere, iar abonamentele nenominale valabile pentru 5 intrări au prețul fix de 35 de lei. Cei care își achiziționează abonamente de festival si abonamente de 5 intrari își pot rezerva locurile în sală pe site-ul Eventbook. Rezervările nu sunt obligatorii, însă sunt recomandate pentru asigurarea locului la toate proiecțiile dorite. Rezervările expiră cu 10 minute înaintea orei de începere anunțate.

Până pe 26 februarie, este disponibil pe site-ul Eventbook un pachet special #OWR10 care conține atât abonamentul general pentru festival, cât și un DVD din colecția de documentare One World Romania, la prețul promoțional de 130 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *