Review > saramon vs Ride Along 2

ride-along-2-review

În urmă cu exact doi ani, pe 17 ianuarie 2014, studiourile Universal lansau Ride Along, un film care se dorea a fi o comedie de acțiune, cu polițiști, cu mașini, cu femei (mai mult sau mai puțin îmbrăcate) și cu… umor. Deși n-a avut parte de recenzii favorabile, filmul a avut un succes surprinzător la public și a câștigat nu mai puțin de 154 de milioane de dolari. Ceea ce nu este deloc rău pentru un film al cărui buget a fost estimat la 25 de milioane de dolari. Așadar, un sequel era inevitabil.

Așa a apărut Ride Along 2. Un alt film care se dorește a fi o comedie de acțiune, cu polițiști, cu mașini, cu femei (mai mult sau mai puțin îmbrăcate) și cu… umor.

Ride Along 2 – „Total Badass: Olivia Munn” Featurette

Tim Story, același regizor care s-a ocupat și de prima parte, este incapabil să scoată ceva mai bun dintr-un scenariu care nu are absolut nimic memorabil și foarte puține momente amuzante, în vreme ce scenariștii Matt Manfredi și Phil Hay par trădați de un regizor care nu îndrăznește să încerce ceva nou și nu înțelege cum se construiește o scenă de urmărire cu mașini.

Kevin Hart este Ben, tânărul polițist aflat în căutarea acțiunii și a funcției de detectiv. Întreg filmul se bazează pe capacitatea lui de a stârni râsul. Uneori, reușește. De cele mai multe ori, cade în penibil. Nu m-aș mira absolut deloc dacă aș afla că cel puțin 90% dintre replicile lui sunt pură improvizație.

Alături de Ben, se află James, interpretat de Ice Cube. Cei doi merg împreună până în Miami pentru a rezolva un caz important. Ice Cube este polițistul serios, calm și cu experiență. Iar, în teorie, dacă îl pui alături de un tip neserios și întotdeauna-grăbit precum Hart, ar trebui să rezulte câteva momente autentice de comedie. Însă, în realitate, momentele amuzante sunt foarte puține.

Foot chase! Foot chase!, strigă, la un moment-dat, Ben. Publicul ar trebui să râdă, bănuiesc. Dacă va râde, probabil că ne va aștepta un Ride Along 3.

Trailer Ride Along 2

Verdict: 1/5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *