Rio 2016 > După A Fighting Chance, Samsung revine cu The Chant

The-Chant-rio-samsung

Ca partener al Jocurilor Olimpice de la Rio, Samsung a lansat de curând clipul The Chant, care o are în prim-plan pe atleta din Sudanul de Sud, Margret Rumat Rumat Hassan (ștafeta de 400m, Sudanul de Sud). Astfel, pentru prima dată în istorie, Sudanul de Sud va fi prezentă la o ediție a Jocurilor Olimpice.

Prin The Chant, Samsung prezintă lumii o altă poveste extraordinară despre depășirea barierelor. Filmul transmite felul în care Jocurile Olimpice exprimă armonie și celebrează progresul umanității, generând legături culturale, personale și tehnologice.

https://youtu.be/KE1myHdqlWM

Clipul The Chant a fost realizat de agenția Leo Burnett Chicago, în vreme ce l-a avut ca regizor pe Martin de Thurah și director de imagine pe Mátyás Erdély.

The Chant vine după documentarul scurt A Fighting Chance, lansat la în aprilie și realizat de Morgan Neville, câștigător al Oscarului în 2014, pentru documentarul Twenty Feet from Stardom.

A Fighting Chance
prezintă poveștile a trei atleți care nu visează neapărat la un podium, ci doar la șansa de a concura: Tsepo Mathibelle din Lesotho (maraton), Miller Pata & Linline Matauatu din Vanuatu (volei pe plajă) și Yenebier Guillen Benitez din Republic Dominicană (box).

https://youtu.be/L2jnSOUlRtE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *