Rock Classics la Happy Cinema

rock-classics-happy-cinema

În noiembrie și decembrie, Happy Cinema a pregătit spectatorilor câteva concerte ale unor trupe rock legendare. Astfel, seria Rock Classics va debuta pe 3 noiembrie cu The Rolling Stones: Ladies & Gentlemen ’74, va urma pe 17 noiembrie KISS Rocks Vegas, The Doors – Live At The Hollywood Bowl ’68 va putea fi urmărit pe 24 noiembrie, iar Queen – Hungarian Rhapsody: Live In Budapest 1986 va încheia seria de proiecții Rock Classics pe 2 decembrie.

Iată, mai jos, mai multe detalii despre aceste concerte.

The Rolling Stones: Ladies & Gentlemen ’74

03 Noiembrie 2017

https://vimeo.com/232437942

Legendarul film-concert marca The Rolling Stones, filmat timp de patru seri în Texas, în timpul turneului “Exile on Main Street” în 1972, a avut parte de o lansare într-un număr limitat de cinematografe în 1974. Acum, restaurat și remasterizat, “Ladies and Gentlemen” rulează din nou la cinema, fiind unul din cele mai bune show-uri Rolling Stones care au fost vreodată filmate, conținând reprezentații strălucite ale unor piese clasice de la finalul anilor ’60 și începutul anilor ’70. Materialul include o filmare de la o repetiție pentru turneul din Elveția și interviuri cu Mick Jagger din 1972 și 2010.

KISS Rocks Vegas

17 Noiembrie 2017

Surprinsă la apogeul Turneului Mondial cu ocazia aniversării a 40 de ani, formația inclusă în Rock and Roll Hall of Fame a zguduit Las Vegas-ul în timpul concertelor de la The Joint, Hard Rock Hotel & Casino, în noiembrie 2014. Pe o scenă cu decoruri impresionante, inspirate din Sin City, KISS interpretează piese clasice din impresionanta discografie ce însumează un total de 44 de albume: “Rock And Roll All Night,” “Detroit Rock City,” “Shout It Out Loud,” “Love Gun” și multe altele.

The Doors – Live At The Hollywood Bowl ’68

24 noiembrie 2017

Considerat un concert istoric și cel mai reușit concert Doors înregistrat pe film, The Doors Live At The Bowl ’68 revine pe marile ecrane cu sunetul și imaginea remasterizate la cea mai bună calitate. Fanii trupei pot să experimenteze acum singurul show Doors filmat în totalitate.
Alături de interpretări pierdute ale melodiilor “Hello I Love You”, “The WASP” (Texas Radio And The Big Beat) și “Spanish Caravan”, filmul include în exclusivitate și material de arhivă necunoscut publicului și interviuri cu trupa, prietenii membrilor sau colegi de breaslă.

Queen – Hungarian Rhapsody: Live In Budapest 1986

02 Decembrie 2017

Filmat în 1986, acest important film-concert a fost remasterizat High Definition cu sunet 5.1 surround pentru prima lansare în cinema în format digital. În deschidere, timp de 25 de minute, publicul are parte de un documentar ce urmărește legendara trupă rock, Queen, de la finalul concertului susținut pe 13 iulie 1985 în cadrul evenimentului de amploare, Live Aid, până în anul următor, la concertul din Budapesta. Show-ul face parte din ultimul turneu al lui Freddie Mercury, Magic Tour și este primul concert al unei formații rock din Vest organizat dincolo de Cortina de Fier și totodată spectacolul cu cea mai mare anvergură organizat vreodată pe Népstadion.
Filmul-concert prezintă material de arhivă și interviuri cu formația în timpul turneului.

Biletele pentru proiecțiile Rock Classics pot fi achiționate de la Happy Cinema București în Liberty Center sau online prin Cinemagia, Iabilet.ro și Eventim.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *