Știri
 

Rocker (2012)

Rocker

 

Rocker (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
22.02.2013
Gen:
Durata:
91 minute
Rating:
IM-18 Interzis minorilor sub 18 ani
Site oficial:
Rocker (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
36%
36


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Rocker (2012)

Dragostea lui VICTOR, un rocker la 45 de ani, pentru fiul sau FLORIN depaseste limitele a ceea ce e social si moral acceptat.

Viata de zi cu zi a tatalui orbiteaza in jurul fiului sau, dependent de droguri. Disperat si gata de a depasi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge sa fure si sa se umileasca. Pe langa legatura de sange, ceea ce ii uneste si mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.0

 
Recenzii Rocker (2012)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Fără personaje cu care să empatizezi şi fără o structură narativă solidă, cel de-al doilea lungmetraj al lui Marian Crişan nu este decât un alt film de la care ar trebui să ieşim fericiţi cu viaţa pe care o avem, iar mulţi, cu siguranţă, nu vor aştepta să treacă toate cele 91 de minute pentru a face asta.
Ioanina Pavel – Raluk
Si da, e de vazut si de bagat la cap, cu noile bune (coloana sonora – pe val!) si cu vechile rele (cadrul secventa gratuit – pe duca!), iar daca scartaie la capitolul executie, cred totusi ca e un pret mic de platit pentru primul nostru film cu rockeri.
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
“Rocker” este un spectacol cinematografic convingător şi agreabil – în contextul său sumbru cu trimiteri tragice – a cărui liniaritate şi destructurare se compensează prin dramatism, dinamism vizual (chiar şi în raport cu caracterul static al evoluţiei în timp), stil plastic şi joc de calitate al actorilor.
Dragoş Marin – Film Reporter
Rocker e un pas înapoi pentru Marian Crişan (care poate mai mult şi mai bine) şi nu-şi justifică pe de-a-ntregul statutul de lungmetraj.
Ionuţ Mareş – Marele Ecran
Muzica rock exclusiv diegetică funcţionează de altfel ca un metronom, într-un film atent controlat şi intens în cea mai mare parte.
Neil Young – Hollywood Reporter
Din păcate, nu aduce aproape nimic nou în ceea ce privește scenariul, imaginea sau atmosfera – nici măcar locurile din Oradea nu sunt exploatate la maximum.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)