Se poate un red-band trailer pentru Seven Psychopaths? Iată-l mai jos

Se pare că trailer-ul lansat pe la mijlocul lunii august nu a fost de ajuns, astfel încât CBS Films s-a gândit să scoată și un red band trailer pentru Seven Psychopaths.

Acesta a apărut online în urmă cu doar câteva ore și ni-l arată pe Colin Farrell înjurând, din nou, ca In Bruges.

Seven Psychopaths este regizat și scris de Martin McDonagh – câștigător, în 2006, al premiului Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj, pentru Six Shooter. Iar din distribuție, alături de Colin Farrell, mai fac parte Sam Rockwell, Christopher Walken, Woody Harrelson, Olga Kurylenko, Tom Waits, Gabourey Sidibe și Abbie Cornish.

Filmul lui McDonagh spune povestea unui scenarist frustrat (interpretat de Farrell), care nu-și mai găsește inspirația pentru noul scenariu la care lucrează. Astfel, doi amici (interpretați de Christopher Walken și Sam Rockwell) îi dau o idee pentru a se îmbogăți: răpesc câinii unor oameni bogați, după care se asigură că vor fi recompensați pentru că le-au adus acestora animalele înapoi. Numai că problemele apar atunci când răpesc un Shih Tzu aparținând unui gangster (Woody Harrelson).

Seven Psychopaths va avea premiera peste câteva zile, la festivalul de la Toronto (TIFF), urmând ca publicul larg să-l poată vedea în cinematografele din SUA începând cu 12 octombrie. La noi, încă nu se cunoaște nici distribuitorul și nici data de lansare.

Red band trailer-ul lui Seven Psychopaths, via Yahoo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *