Serialele DreamWorks se vor vedea pe Minimax

minimax-dreamworks

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI CNE) a semnat un parteneriat prin care va difuza seriale animate marca DreamWorks (divizie a NBC Universal).

Acest parteneriat oferă canalelor din portofoliul AMC (Minimax sau Jim Jam) conținut exclusiv pentru următorii ani. Primele noi producții urmând să aibă premiera pe posturile AMCNI CNE în luna noiembrie.

Minimax

Conform parteneriatului, postul pentru copii Minimax va difuza – în premieră – peste 700 de episoade de producții TV pentru cei mici, printre care numeroase titluri populare marca DreamWorks, precum:

  • Turbo FAST,
  • Trăiască regele Julien / All hail king Julien,
  • Mr. Peabody & Sherman,
  • Peripețiile motanului încălțat / The Adventure of Puss in Boots,
  • Dinotrux.

De asemenea, acest acord va aduce și noi povești din seria Barbie pe micile ecrane din România: Barbie: Mariposa and the Fairy Princess, Barbie and her Sisters in a Puppy Adventure și Barbie – Video Game Hero.

JimJam

Pe lângă noul conținut Minimax, în urma acordului cu NBC Universal, grila românească a postului pentru preșcolari JimJam va fi completată cu seriale clasice pentru acest public-țintă, ca Make Way for Noddy și Say it with Noddy, menite să întărească line-up-ul special Play & Learn/Joacă-te și învață.


În prezent, AMCNI CNE are în portofoliu 14 posturi TV, al căror conținut este variat (filme și seriale, producții pentru copii, divertisment și sport).
Compania se ocupă de feed-ul global al postului JimJam, de feed-ul european al Sundance TV și al multor altor canale din Europa Centrală și de Est (AMC, Filmcafe, Film Mánia, Sport1, Sport2, SportM, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika).
În plus, compania are în portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *