Serialul Alex Rider va avea premiera în această toamnă pe AXN

alex-rider-axn-premiera

Serialul Alex Rider, cu Ana Ularu în distribuție, va debuta în această toamnă la AXN.

Bazat pe volumul Point Blanc, cea de-a doua carte din seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, care a fost vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global, Alex Rider a fost filmat în Marea Britanie și România, scenele de la Point Blanc fiind filmate integral în Munții Bucegi.

Trailer Alex Rider

Sinopsis Alex Rider

Serialul urmărește povestea lui Alex Rider, un adolescent din Londra care a fost instruit fără să știe pentru lumea periculoasă a spionajului încă din copilărie. Forțat să investigheze moartea unchiului său și ce legătura are aceasta cu asasinatul a doi miliardari, Alex acceptă fără vreo tragere de inimă să își asume o nouă identitate și merge sub acoperire într-un internat izolat, în munți, numit Point Blanc.
Aflat undeva pe crestele Alpilor Francezi, Point Blanc se promovează ca fiind un loc unde adolescenți cu probleme, care provin din familii extrem de bogate sunt aduși pe calea cea bună. Pe măsură ce Alex cercetează mai atent, descoperă că studenții sunt de fapt subiecții unui plan cel puțin tulburător, pe care tânărul va trebui să-l oprească, chiar cu riscul propriei vieți.

Alex Rider este produs de Eleventh Hour Films și Sony Pictures Television. Otto Farrant (The White Queen) îl interpretează pe Alex, din distribuție mai fac parte Ana Ularu (Emerald City), Brennock O’Conner (Game of Thrones), Vicky McClure (Line of Duty), Ronkẹ Adékọluẹjọ (Doctor Who), Marli Siu (Dixi), Stephen Dillane (Game of Thrones) și Andrew Buchan (Garrow’s Law).

Actrița Ana Ularu va interpreta personajul Eva Stellenbosch, Decanul Point Blanc, care îl va pune în dificultate pe Alex Rider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *