Serialul Fear the Walking Dead va începe mâine, pe AMC România

fear-the-walking-dead-premiera

Primul sezon al serialului Fear the Walking Dead va debuta duminică noapte (23 august) spre luni (24 august), de la ora 4:00 dimineața, în același timp cu premiera din întreaga lume.

De asemenea, AMC România va redifuza primul episod în seara de luni, 24 august, de la ora 23:00.

Acest serial vine ca un spinoff al celebrului The Walking Dead (la al cărui sezon șase se lucrează în prezent), creat de Robert Kirkman și Dave Erickson. Este setat în alte locuri, cu personaje noi, în vreme ce acțiunea se desfășoară la începutul haosului apocaliptic și nu în mijlocul lui, dar păstrează aceeași idee de bază și atmosferă ca și serialul de la care se inspiră.

Mi se pare atât de tare să măresc universul The Walking Dead în noi direcţii. “Incitant” şi “nou”, acestea au fost cuvintele noastre cheie de când am început să discutăm despre acest serial.
– spune Robert Kirkman

Iată, în continuare, primele trei minute din primul episod, ca să știți la ce să vă așteptați. Iar dacă acestea nu sunt de ajuns, aveți și sinopsisul, mai jos.

Sinopsis Fear The Walking Dead

Trăind în acelaşi univers ca The Walking Dead, Fear the Walking Dead este o dramă îndrăzneaţă care explorează debutul apocalipsei morţilor prin intermediul unei familii destrămate. Amplasată într-un oraş în care lumea vine să evadeze, să-şi ascundă secretele şi să-şi îngroape trecuturile, o epidemie misterioasă ameninţă să perturbe puţina stabilitate pe care au reusit să o formeze Madison Clark, o consilieră de orientare de liceu şi profesorul de engleză, Travis Manawa. Presiunea din fiecare zi de a încerca să unească două familii, în timp ce au de-a face cu copiii rebeli, furioşi şi plini de resentimente, nu mai este la fel de importantă atunci când societatea începe să se prăbuşească. Are loc o evoluţie forţată, o adaptare rapidă necesară pentru supravieţuire, iar familia noastră cu probleme trebuie să se reinventeze, ori să îşi accepte trecutul întunecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *