Serialul Taboo se vede la HBO

taboo-sezonul-1

Serialul Taboo / Tabu, creat de canalul FX, este disponibil acum și la tv, fiind difuzat de HBO, în fiecare vineri, de la ora 20:00. În plus, poți viziona întreg sezonul online, pe HBO GO.

Creat de Steven Knight, împreună cu Tom Hardy și Chips Hardy, primul sezonul al serialului Taboo are opt episoade și îl are în rol principal pe Tom Hardy. Alături de acesta, îi mai putem vedea pe Jonathan Pryce (Urzeala tronurilor), Michael Kelly (Culisele puterii), Oona Chaplin (Urzeala tronurilor).

Trailer Taboo / Tabu

https://youtu.be/TaV0t5rraNI

Acțiunea serialului Tabu are loc în 1814 și prezintă călătoria lui James Keziah Delaney, un bărbat care a fost până la capătul pământului și se întoarce schimbat complet. Deși se credea că a murit de mult timp, el se întoarce din Africa înapoi acasă, în Londra, pentru a moșteni ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său și pentru a-și reclădi viața. Înconjurat de conspirații, crimă și trădare, un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafață într-o poveste volatilă de dragoste și trădare.

Zilele trecute, FX a anunțat că un al doilea sezon pentru Taboo a primit undă verde și urmează să apară anul viitor.

Și cel de-al doilea sezon îi va avea ca producători pe Scott Free London și Hardy Son & Baker și va avea opt episoade.

Sunt foarte încântat că un serial atât de îndrăzneț a fost atât de bine primit și a câștigat un public atât de numeros,
– a spus Steven Knight, creator și producător executiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *