Serile filmelor în aer liber

eveniment-promenada-bucuresti

Vineri, 23 mai, și sâmbătă, 24 mai, terasa Promenada găzduiește micro-festivalul Care PE Care – Filme de acțiune vs Filme de dragoste.

Filmul care va deschide, vineri seară, evenimentul este thrillerul de acțiune Now You See Me / Now You See Me: Jaful perfect, cu Jesse Eisenberg, Michael Caine, Woody Harrelson. Acesta va începe de la ora 21:00 și va fi urmat, începând cu ora 23:00, de comedia We’re the Millers / Noi suntem familia Miller, care îi are în rolurile principale pe Emma Roberts, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston și Will Poulter.

Ziua de sâmbătă ne rezervă un film clasic, din 1961 – Breakfast at Tiffany’s. Regizat de Blake Edwards, cu un scenariu adaptat după cartea scrisă de Truman Capote și cu Audrey Hepburn în rolul principal, la care se adaugă și premiile Oscar primite pentru cea mai bună muzică și cel mai bun cântec original, acesta este numai bun pentru o seară de sâmbătă.

De la ora 23:00, va rula comedia franceză Intouchables / Invincibilii. Scris și regizat de Olivier Nakache și Eric Toledano, Intouchables a devenit unul dintre cele mai de succes filme europene din toate timpurile, în ceea ce privește încasările, și a fost filmul străin cu cele mai mari încasări în 2012, în SUA și Canada. În plus, în Germania, l-a depășit la box-office pe Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2.

Programul complet al evenimentului Care PE Care – Filme de acțiune vs Filme de dragoste

VINERI, 23 MAI – Seara filmelor de acțiune

21:00 – Now You See Me (US 2013)
23:00 – We’re the Millers (US, 2013)

SÂMBĂTĂ, 24 MAI – Seara filmelor de dragoste

21:00 – Breakfast at Tiffany’s (US, 1961)
23:00 – Untouchable (FR, 2013)

Zona cinematografului în aer liber poate primi până la 600 de spectatori, dar, pentru ca organizatorii să știe la ce să se aștepte, ar fi indicat să-ți anunți participarea. Astfel, au fost create două evenimente pe Facebook, unul pentru seara de vineri și altul pentru cea de sâmbătă. Intrarea este liberă.

Filmele de acțiune au fost alese de Cristian Manafu, iar cele de dragoste, de către Cristina Bazavan.

Micro-festivalul face parte din campania Promenada „Vara asta sunt PE”, în cadrul căreia organizatorii v-au pregătit tot felul de surprize pentru perioada 16 mai – 14 septembrie.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul oficial al evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *