Sezonul 2 din Killing Eve are premiera pe 6 aprilie

Killing-Eve-2

Noul sezon al serialul Killing Eve, cu Sandra Oh si Jodie Comer în rolurile principale, va avea premiera sâmbătă, 6 aprilie, la HBO GO.

Cel de-al doilea sezon al serialului are 8 episoade, în fiecare săptămână debutând câte un nou episod pe platforma HBO GO.

Trailer Killing Eve – sezonul 2

Acțiunea celui de-al doilea sezon începe la 30 de secunde după finalul ultimului episod din primul sezon, Eve este neliniștită și Villanelle a dispărut. Eve nu are nici cea mai vagă idee dacă femeia pe care a înjunghiat-o este vie sau moartă. Ea trebuie să o găsească pe Villanelle înaintea altcuiva, însă nu este singura persoană care o caută.

Serialul este produs de Sid Gentle Films Ltd și este bazat pe romanele Codename Villanelle de Luke Jennings. Îi are ca producători executivi pe Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Phoebe Waller-Bridge, Gina Mingacci și scenarist pe Emerald Fennell. Sandra Oh și Francesca Gardiner sunt co-producători executivi. Elinor Day este producător. Damon Thomas se întoarce să regizeze și este și producător executiv alături de Lisa Brühlmann și Francesca Gregorini care și regizează. Serialul este distribuit de Endeavor Content.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *