Serial nou > Sharp Objects / Obiecte ascuțite

Sharp-Objects-serial

Sharp Objects / Obiecte ascuțite este cel mai nou serial care va avea premiera pe HBO și HBO GO. Primul episod urmează să fie difuzat luni, 9 iulie.

Bazată pe primul roman al lui Gillian Flynn (producător executiv al serialului), miniseria HBO Sharp Objects/Obiecte ascuțite spune povestea fascinantă a Camillei Preaker, o jurnalistă care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, Camille se mută din orașul său natal, Wind Gap. Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre disparițiile suspecte a două fetițe. Odată cu întoarcerea în micul oraș și în casa mamei sale, Camille revine la vechile ei obiceiuri autodistructive.

Trailer Sharp Objects / Obiecte ascuțite

Amy Adams interpretează rolul principal în primul său proiect de televiziune. Din distribuție mai fac parte Patricia Clarkson, care o interpretează pe Adora, mama Camillei, Chris Messina este Richard, Eliza Scanlen este Amma, sora lui Camille, Elizabeth Perkins o joacă pe Jackie O’Neele, Matt Craven îl interpretează pe șeriful Vickery și Miguel Sandoval este Curry, editorul lui Camille, care a ajutat-o în perioada căderilor ei nervoase.

Miniseria are 8 episoade de câte o oră, toate sunt regizate de Jean-Marc Vallée (Big Little Lies / Marile minciuni nevinovate, Wild / Sălbăticie și Dallas Buyers Club).

Primul episod va avea premiera la HBO și pe HBO GO luni, 9 iulie, de la ora 04:00 (iar la ora 20:00 va fi redifuzat la HBO).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *