Știri
 

Sin retorno (2010)

Fără cale de-ntors

 

Sin retorno (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
08.06.2012
Gen:
Site oficial:
Sin retorno (2010)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
63%
63


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Sin retorno (2010)

Un băiat este ucis într-un accident de maşină, iar făptaşul fuge de la locul faptei. Şoferul n-a lăsat nicio urmă, dar tatăl victimei, ajutat de mass-media, nu găseşte linişte până când nu-l descoperă şi-l aduce în faţa justiţiei. O serie de evenimente nefericite şi un sistem juridic contaminat de influenţa opiniei publice vor duce la condamnarea unui om nevinovat. Prinşi într-o plasă ţesută de soartă şi de decizii disperate, aceşti oameni vor fi puşi în faţa vinei, a responsabilităţii şi-a unei nevoi acute de izbăvire, într-o spirală din care nu există întoarcere.0

 
Recenzii Sin retorno (2010)
 
 
Andrei Gorzo – Dilema Veche
Deşi personajele sînt purtate de plot prin foarte multe spaţii, a căror amenajare trebuie să fi cerut nu puţin efort, Cohan e succint în descrieri – pune în scenă ce-are de pus, expeditiv, dar nu neglijent, şi mută povestea în altă parte. Interesul dramatic a ceea ce are de pus în scenă e, nu o dată, totuna cu interesul vizual
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Nimic nu e greşit sau în plus în thrillerul lui Miguel Cohan, dar în acelaşi timp nimic nu iese în evidenţă.
Delia – Filme-cărți
Un film foarte bine instrumentat din punct de vedere al gradarii tensiunii, al conducerii actiunii (previzibila pentru unii nemultumiti, dar oare – viata nu este previzibila?), al motivarii psihologice (fara insistenta stridenta) privind traiectoriile personajelor.
Irina Trocan – FilmMenu
„Sin retorno” e un film pretențios, după o rețetă veche, cu o realizare mediocră și o expozițiune stȃngace care ȋi deconspiră finalul oricui ȋncearcă să anticipeze, cȃt de cȃt.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)