Știri
 

Singularity (2017)

Kronos: Soluția Extremă

 

Singularity (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.12.2017
Durata:
92 minute
Rating:
AP12 - Acordul părinților pentru minorii sub 12 ani
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Singularity (2017)

În 2020, Elias van Dorne (John Cusack), președintele VA Industries, cea mai mare companie de robotică din lume, prezintă cea mai puternică invenție pe care a creat-o până în acel moment, Kronos, un supercomputer care a fost realizat cu scopul de a pune capăt tuturor războaielor. Când Kronos intră online, analizează datele și ajunge imediat la concluzia că însăși omenirea e cea mai mare amenințare la pacea mondială, așa că lansează un atac global robotic pentru a scăpa omenirea de “virusul” numit “om”.

97 de ani mai târziu, un mic grup de oameni a mai supraviețuit, dar este vânat de armata de roboți. Un adolescent (Julian Schaffner) și o adolescentă (Jeannine Wacker) formează o alianță neobișnuită pentru a ajunge în lumea nouă, despre care se zvonea că oamenii trăiesc fără frica de a fi eliminați de roboți.0

 
Recenzii Singularity (2017)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Per total, Singularity – Kronos: Solutia Extrema pare a fi un bun film introductiv. Chestiile importante si serioase par a fi lasate pentru viitor, cand probabil vom primi si explicatiile de rigoare (caci multe lucruri sunt inca ambigue). Si, exact asa cum ne transmite si filmul, viitorul asta e tare incert.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)