Știri
 

Soldații. Poveste din Ferentari (2017)

Soldiers. Story from Ferentari

 
soldatii-poveste-din-ferentari-poster
soldatii-poveste-din-ferentari-poster
soldatii-poveste-din-ferentari-poster

Soldații. Poveste din Ferentari (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.02.2018
Gen:
Durata:
119 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
58%
58


Parerea ta
12 voturi

 
Actori

Sinopsis Soldații. Poveste din Ferentari (2017)

Filmul spune povestea lui Adi, un antropolog în vârstă de 40 de ani, care, după ce a fost părăsit de iubita lui, se mută în Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. Acolo îl întâlneşte pe Alberto, un rom sărac, fost puşcăriaş, care promite să îl ajute să cunoască cântăreţi. Destul de repede, cei doi încep o relaţie. Când banii se termină, amândoi se trezesc captivi într-un apartament în care se iubesc sincer şi se folosesc unul de altul.0

 
Recenzii Soldații. Poveste din Ferentari (2017)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Soldații. Poveste din Ferentari ar fi putut reprezenta o încercare curajoasă în cinematografia română – prin tema abordată – dar nu este decât o simplă idee în căutarea unei povești.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Soldaţii nu poate fi decât lăudat pentru teritoriile noi pe care le explorează.
Emil Călinescu – CinEmil
Soldatii. Poveste din Ferentari mi-a placut si mi-a displacut in egala masura. La fiecare defect al sau, fiecare argument impotriva sa, gasesc un argument in favoarea lui.
Mihai Brezeanu – Liternet
Ce contează e că ea, povestea, arată mişto pe ecranul pe care a aşezat-o Ivana Mladenovic în debutul său în lungmetraj de ficţiune, Soldaţii. Poveste din Ferentari.
Iulia Dromereschi – Filme-cărți
O „nuntă mondială” (vorba manelei), momente de tandrețe în parc, aventuri la secția de poliție, filme indiene vizionate în doi și multe povești despre viața în pușcărie – acestea sunt doar câteva dintre ingredientele unui film deosebit.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)