Spectacolul multimedia „Harun și Marea de povești” revine la Apollo 111 Teatrul

Harun-si-Marea-de-Povesti

Spectacolul de teatru multimedia Harun și Marea de povești, care a avut premiera în cadrul celei de-a douăsprezecea ediții a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est, revine cu șase reprezentații noi la Apollo 111 Teatrul.

Prima reprezentație a spectacolului va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 10.00, urmată de duminică, 5 noiembrie, de la 11.00 și de la 19.00, luni, 6 noiembrie, de la 20.00, marți, 7 noiembrie de la 20.00 și duminică, 12 noiembrie, de la 19.00.
Această ultimă reprezentație va face parte din programul celei de-a 5-a ediții ale Festivalului Național de Teatru Independent.

O adaptare după romanul lui Salman Rushdie care a avut premiera pe Broadway și în West End, piesa este regizată de Alexandru Berceanu.

Vizualurile spectacolului au fost realizate în cadrul celei de-a noua ediții ale atelierului intensiv de animație Animation Worksheep, de către o echipă de 20 de animatori sub coordonarea trainerilor Dan Panaitescu și Mihai Păcurar.
Muzica este compusă și interpretată live de Simona Strungaru (pian, clape și sound effects) și Sebastian Burneci (trompetă și sound effects).
Decorurile sunt semnate de scenograful și artistul vizual Mihai Păcurar, iar costumele sunt realizate de Cristina Milea.

O combinație de vizualuri animate și joc actoricesc, Harun și Marea de Povești este un spectacol multimedia care se adresează în egală măsură adulților și copiilor.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Ionuț Niculae, Conrad Mericoffer, George Rotaru, Alexandra Laura Badea, Vlad Basarabescu, Victor Țăpeanu și Ana Crăciun Lambru, care a realizat designul păpușii Harun și care coordonează mânuirea acesteia în timpul spectacolului.

Piesa a fost tradusă în română de Marius Michal Klimowicz.

Biletele la spectacol pot fi achiziționate pe site-ul www.eventbook.ro. Prețul unui bilet la reprezentațiile de dimineață este în valoare de 25 de lei, iar la reprezentațiile care au loc seara, de 35 de lei.

Recomandare de vârstă: +5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *